+381 60 623 19 89 mw_agencija@yahoo.com

SEO optimizacija

SEO optimizacija je sve važnija jer se danas 71% ljudi zadrži na prvoj Google strani. Preciznije, 67% odabere jedan od prvih 5 rezultata sa prve strane.
– Go Gulf

Optimizacija sajta za pretraživače ili SEO (eng. – search engine optimization) je danas nešto bez čega se izrada sajtova teško može zamisliti. Praviti sajt koji niko ne može da pronađe preko Googla i ostalih pretraživača nema nekog velikog smisla.

Šta znači ”Optimizacija web sajta”?

Recimo da imate salon lepote u Nišu. I pored vas na toj opštini se nalaze još 20 salona lepote. Zamislite situaciju gde potencijalni klijent traži po internetu ‘’Salon lepote Niš’’.

  • Da li će vaš sajt izaći medju prvim rezulatatima?
  • Šta ako ispred vas izadje nekoliko konkurenata?
  • Šta ako se vaša salon na pretraživaču može naći tek npr. na četvrtoj strani?
  • Čemu vam služi onda web sajt? To bi značilo da su vaši posetioci samo oni koji znaju za vaš sajt (postojeći klijenti ili vide napisanu vašu adresu negde). Da biste dobili nove klijente oni treba da znaju da postojite! Pomozite im da vas lakše nadju!

Ukoliko je vaš sajt optimizovan, pojaviće se pri vrhu liste pretraživača (search engine) kao što su Google, Yahoo, Bing. Na ovaj način vaš sajt će imati veću posećenost od konkurentskih sajtova koji se na pretraživačima nalaze ispod vas. To će vam omogućiti veće šanse za pridobijanje novih klijenata. Uvek ćete biti ispred konkurencije. Search Engine Optimisation (SEO) će učiniti da vaš sajt postane jedna od najvrednijih stvari koju posedujete. Vaš najbolji partner!

Kontaktirajte nas kako biste dobili informacije na koji način Optimizacija sajta može da pomogne baš vašem biznisu!

Kontakt

Kontaktirajte nas za poslovnu saradnju
Pošalji upit

4 + 6 =

Kontakt

Biznis Centar

Adresa: Kej Mike Paligorića 12a, 18000 Niš

Telefon: +381 60 623 19 89

E-mail: mw_agencija@yahoo.com